Pas lent i ferm

Són mals temps per als mitjans de comunicació. I són encara més dolents per la premsa escrita… i en paper, ni que ho digui! En vies d’extinció! Un món digital en un context en crisi, aquesta és la realitat. Davant d’aquest panorama, celebrem el trentè aniversari d’alandar mirant cap al futur.

Complim 30 anys i ho estem commemorant amb moltes iniciatives que ens permeten, alhora, avançar i créixer. Per això hem llançat una enquesta per escoltar el que penseu els qui ens llegiu cada mes, per a conèixer-vos i per saber què espereu de la revista. Les vostres respostes ens seran molt útils per mirar cap a aquest futur sense perdre la identitat ni la fidelitat al nostre públic (veure pàg. 18).

Una altra de les celebracions que omple d’il·lusió a l’equip d’alandar és la reedició dels nostres Catecismes. Amb tones d’estima ens hem llançat a aquest projecte, de la mà de l’editorial PPC, per a publicar de nou aquests textos clàssics donant-los un aire renovat, amb una quarta entrega de la mà d’Araceli Caballero i Mari Pau Trayner, a més a més de les il·lustracions que el nostre amic José Luís Cortés ha realitzat especialment per a l’ocasió, una reedició que és una nova aventura i un pas més en la lluita per transmetre la fe i l’Església d’una altra manera.

Juntament a aquestes activitats especials, no podia faltar la nostra trobada anual. El 12 de juny ens reunirem per a commemorar tres tossudes dècades en les què moltes persones han treballat dur per a tirar endavant una rara avis, una revista d’informació social i religiosa, plenament lliure i independent. Trenta anys mostrant les coses que el Senyor “ha ocultat a savis i intel·ligents i ha revelat als petits i humils”. Tres dècades de pas ferm i lent (de tortuga).

Compartim d’aquesta manera la nostra felicitat i la nostra esperança ferma en que aquesta Església rodona, democràtica, inclusiva i oberta per la que aposta alandar no només és possible sinó que ja és una realitat.

Autoría

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *